Font Size

Profile

Cpanel

Kelner/ ka - Hotel

 

 

Kelner/ka, Hotel 4*, Szklarska Poręba

Cristal Resort Szklarska Poręba należy do wywodzącej się z Kołobrzegu sieci Zdrojowa Hotels. Operator zarządza 8 obiektami zlokalizowanymi w najpiękniejszych polskich kurortach. W dynamicznie rozwijającej się grupie hotelarskiej zatrudnienie znalazło już ponad 500 osób. Pracownicy są podstawą naszego sukcesu, świadcząc usługi na najwyższym poziomie i decydując o przewadze konkurencyjnej grupy Zdrojowa.

Cristal Resort Szklarska Poręba zachwyca niewymuszoną elegancją wzbogaconą intrygującymi folklorystycznymi akcentami. Większość z 61 nowoczesnych apartamentów oferuje widok na panoramę gór, a każdy z nich wyposażono w aneks kuchenny. Ofertę noclegową uzupełniają restauracja Cristal, strefa SPA & Wellness oraz zewnętrza siłownia. W aparthotelu zastosowano wiele rozwiązań przyjaznych środowisku naturalnemu.

Aktualnie poszukujemy kandydata/kandydatki na stanowisko:

 

 

Kelnerka/Kelner

 

OPIS STANOWISKA PRACY

·         Obsługa śniadań, obiadokolacji oraz gości a’la carte

·         Dbałość o najwyższą jakość serwisu i obsługi gości

·         Uprzejma i profesjonalna postawa wobec gości

·         Dbałość o estetykę stanowiska pracy i ogólny wystrój restauracji

·         Przygotowanie restauracji dla kolejnych zmian

 

WYMAGANIA WOBEC KANDYDATÓW

·         Doświadczenie na stanowisku kelnera/kelnerki

·         Dyspozycyjność i gotowość do pracy w weekendy

·         Wysoka kultura osobista i profesjonalna obsługa gości

·         Mile widziane doświadczenie z pracy w hotelu i/lub w barze

·         Znajomość języka angielskiego i/lub niemieckiego będzie dodatkowym atutem

·         Zaradność i pomysłowość

·         Umiejętność radzenia sobie w niestandardowych sytuacjach

 

OFERUJEMY

·         Stabilne zatrudnienie

·         Możliwość elastycznego ustalania grafików

·         Przyjazną atmosferę i zgrany zespół

 

Zainteresowanych prosimy o kontakt pod numerem telefonu 697-361-360 lub mailowo: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.